Influence of elicitation with H2O2 on phenolics content, antioxidant potential and nutritional quality of Lens culinaris sprouts.
Opis bibliograficzny
Influence of elicitation with H2O2 on phenolics content, antioxidant potential and nutritional quality of Lens culinaris sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK. J. Sci. Food Agric. 2014 Vol. 94 Nr 3 489-496. DOI: 10.1002/jsfa.6274
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2014 Vol. 94 Nr 3, 489-496
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2014 15:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154908
DOI
10.1002/jsfa.6274
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33659) wydawnictwo ciągłe #33659
PBN ID (hist.): 33659
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,714
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.