Menu
Naciśnij / aby szukać

The influence of acid whey and mustard seed on lipid oxidation of organic fermented sausage without nitrite.

Opis bibliograficzny

The influence of acid whey and mustard seed on lipid oxidation of organic fermented sausage without nitrite. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] KAROLINA M. WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. J. Sci. Food Agric. 2015 Vol. 95 Nr 3 628-634, il., bibliogr. DOI: 10.1002/jsfa.6815
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2014 15:51
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33660) wydawnictwo ciągłe #33660
PBN ID (hist.): 33660

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,076
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się