The influence of acid whey and mustard seed on lipid oxidation of organic fermented sausage without nitrite.
Opis bibliograficzny
The influence of acid whey and mustard seed on lipid oxidation of organic fermented sausage without nitrite. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] KAROLINA M. WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. J. Sci. Food Agric. 2015 Vol. 95 Nr 3 628-634, il., bibliogr. DOI: 10.1002/jsfa.6815
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2015 Vol. 95 Nr 3, 628-634
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2014 15:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:19 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1002/jsfa.6815
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33660) wydawnictwo ciągłe #33660
PBN ID (hist.): 33660
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,076
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.