Rheological and thermal behavior of mixed gelatin/konjac glucomannan gels.
Opis bibliograficzny
Rheological and thermal behavior of mixed gelatin/konjac glucomannan gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TOM BRENNER, KATSUYOSHI NISHINARI, STANISŁAW MLEKO, ANETA KRAMEK. J. Texture Stud. 2014 Vol. 45 Issue 3 s. 344-353, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jtxs.12079
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Texture Studies 2014 Vol. 45 Issue 3, s. 344-353
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 listopada 2014 15:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bec
DOI
10.1111/jtxs.12079
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33667) wydawnictwo ciągłe #33667
PBN ID (hist.): 33667
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,367
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.