Magazynowanie i przechowywanie mięsa.
Opis bibliograficzny
Magazynowanie i przechowywanie mięsa. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Gosp. Mięs. 2013 R. 65 Nr 11 s. 12-14, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2013 R. 65 Nr 11, s. 12-14
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2014 16:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33824) wydawnictwo ciągłe #33824
PBN ID (hist.): 33824
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.