Surface properties of aerated ion-induced whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Surface properties of aerated ion-induced whey protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, STANISŁAW MLEKO, CEZARY KWIATKOWSKI, MAŁGORZATA KAWECKA-RADOMSKA. Food Biophys. 2015 Vol. 10 Issue 3 273-281, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11483-014-9384-x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Biophysics 2015 Vol. 10 Issue 3, 273-281
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 grudnia 2014 10:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e724502467f01e93082762
DOI
10.1007/s11483-014-9384-x
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33846) wydawnictwo ciągłe #33846
PBN ID (hist.): 33846
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,605
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.