Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Coffee enriched with willow (Salix purpurea and Salix myrsinifolia) bark preparation – Interactions of antioxidative phytochemicals in amodel system.

Opis bibliograficzny

Coffee enriched with willow (Salix purpurea and Salix myrsinifolia) bark preparation – Interactions of antioxidative phytochemicals in amodel system. [AUT. KORESP.] AGATA DURAK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DANUTA SUGIER. J. Funct. Food. 2015 Vol. 18, Part B s. 1106-1116, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jff.2014.06.012
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Functional Foods 2015 Vol. 18, Part B, s. 1106-1116
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 stycznia 2015 15:45
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33855) wydawnictwo ciągłe #33855
PBN ID (hist.): 33855

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,973
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się