Wheat bread with pumpkin (Cucurbita maxima L.) pulp as a functional food product.
Opis bibliograficzny
Wheat bread with pumpkin (Cucurbita maxima L.) pulp as a functional food product. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, KRZYSZTOF RÓŻYŁO. Food Technol. Biotechnol. 2014 Vol. 52 Issue 4 430-438, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17113/ftb.52.04.14.3587
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 2014 Vol. 52 Issue 4, 430-438
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 stycznia 2015 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bee
DOI
10.17113/ftb.52.04.14.3587
Strona WWW
http://www.ftb.com.hr/images/pdfarticle…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33970) wydawnictwo ciągłe #33970
PBN ID (hist.): 33970
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,920
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.