Prozdrowotne właściwości stewii (Stevia rebaudiana Bertoni).
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne właściwości stewii (Stevia rebaudiana Bertoni). [AUT.] TOMASZ CZERNECKI, ANETA BRODZIAK, ANNA STÓJ. Przem. Spoż. 2014, T. 68, nr 9 41-43, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014, T. 68, nr 9, 41-43
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2015 12:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8666…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34065) wydawnictwo ciągłe #34065
PBN ID (hist.): 34065
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.