Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Identification and profile of Furanocoumarins from the Ribbed Celery (Apium Graveolens L. var. Dulce Mill. / Pers.).

Opis bibliograficzny

Identification and profile of Furanocoumarins from the Ribbed Celery (Apium Graveolens L. var. Dulce Mill. / Pers.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JAN DYDUCH, KLAUDIA ŚWICA, MAGDALENA KAPŁAN, RAFAŁ PAPLIŃSKI, MONIKA SACHADYN-KRÓL, KAMILA KLIMEK. Food Sci. Technol. Res. 2015 Vol. 21 nr 1 67-75, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.21.67
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2015 Vol. 21 nr 1, 67-75
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 lutego 2015 14:24
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34068) wydawnictwo ciągłe #34068
PBN ID (hist.): 34068

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,357
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się