The impact of thermal treatment of grass pea on the content of selected chemical components.
Opis bibliograficzny
The impact of thermal treatment of grass pea on the content of selected chemical components. [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, TERESA JAŚKIEWICZ, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, ANDRZEJ BOCHNIAK, URSZULA BRONOWICKA-MIELNICZUK. Inż. Rol. 2014, nr 3 (151) 179-185, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.14654/ir.2014.151.070
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2014, nr 3 (151), 179-185
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lutego 2015 09:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104a82
DOI
10.14654/ir.2014.151.070
Strona WWW
http://ir.ptir.org/index.php?mood=artic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34087) wydawnictwo ciągłe #34087
PBN ID (hist.): 34087
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.