Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The impact of thermal treatment of grass pea on the content of selected chemical components.

Opis bibliograficzny

The impact of thermal treatment of grass pea on the content of selected chemical components. [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, TERESA JAŚKIEWICZ, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, ANDRZEJ BOCHNIAK, URSZULA BRONOWICKA-MIELNICZUK. Inż. Rol. 2014, nr 3 (151) 179-185, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.14654/ir.2014.151.070
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2014, nr 3 (151), 179-185
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 lutego 2015 09:25
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34087) wydawnictwo ciągłe #34087
PBN ID (hist.): 34087

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się