Substancje krioochronne w chłodniczej obróbce żywności wygodnej i funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Substancje krioochronne w chłodniczej obróbce żywności wygodnej i funkcjonalnej. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA, DARIUSZ GÓRAL. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2014 T. 58 Nr 10 54-56, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2014 T. 58 Nr 10, 54-56
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lutego 2015 09:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8760…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34088) wydawnictwo ciągłe #34088
PBN ID (hist.): 34088
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.