Effect of the thickness of apple slices on the course of physical changes in the drying process.
Opis bibliograficzny
Effect of the thickness of apple slices on the course of physical changes in the drying process. [AUT.] HELENA LIS, TADEUSZ LIS, GRZEGORZ BOCHYŃSKI. Annu. Rev. Agric. Eng. 2004 Vol. 3/1 s. 15-24, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annual Review of Agricultural Engineering 2004 Vol. 3/1, s. 15-24
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 lutego 2015 10:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34128) wydawnictwo ciągłe #34128
PBN ID (hist.): 34128
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.