Effect of freeze-drying of sweet peppers on the course of L-ascorbic acid losses and energy uptake.
Opis bibliograficzny
Effect of freeze-drying of sweet peppers on the course of L-ascorbic acid losses and energy uptake. [AUT.] STANISŁAW RUDY, TADEUSZ LIS, RADOSŁAW STARZYŃSKI. Annu. Rev. Agric. Eng. 2004 Vol. 3/1 s. 25-31, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annual Review of Agricultural Engineering 2004 Vol. 3/1, s. 25-31
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 lutego 2015 10:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34129) wydawnictwo ciągłe #34129
PBN ID (hist.): 34129
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.