Fatty acid composition of fat tissue triglicerides and skeletal muscle tissue histostructure of pigs fed diet containing flax seed.
Opis bibliograficzny
Fatty acid composition of fat tissue triglicerides and skeletal muscle tissue histostructure of pigs fed diet containing flax seed. [AUT.] VALENTIN DOICHEV, ANGEL ANGELOV, BOGDAN SZOSTAK, STEFAN RIBARSCI, VALENTIN KATZAROV. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2003 nr 2 (1) s. 135-141, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2003 nr 2 (1), s. 135-141
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lutego 2015 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34244) wydawnictwo ciągłe #34244
PBN ID (hist.): 34244
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.