Wybrane właściwości prażynek ziemniaczanych z dodatkiem otrąb zbożowych.
Opis bibliograficzny
Wybrane właściwości prażynek ziemniaczanych z dodatkiem otrąb zbożowych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARTA KOZAK, ZUZANNA LEWANDOWSKA. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2014 z. 577 115-124, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2014 z. 577, 115-124
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lutego 2015 13:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.zppnr.sggw.pl/577.html
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34247) wydawnictwo ciągłe #34247
PBN ID (hist.): 34247
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.