Antioxidant activity of polyphenols of adzuki bean (Vigna angularis) germinated in abiotic stress conditions.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of polyphenols of adzuki bean (Vigna angularis) germinated in abiotic stress conditions. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, URSZULA SZYMANOWSKA, BARBARA BARANIAK, MONIKA KARAŚ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2015 Vol. 14 Nr 1 s. 55-63, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2015.1.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2015 Vol. 14 Nr 1, s. 55-63
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lutego 2015 14:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154905
DOI
10.17306/J.AFS.2015.1.6
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/tom14/zeszy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34249) wydawnictwo ciągłe #34249
PBN ID (hist.): 34249
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.