Uwarunkowania oraz ocena spożycia przetworów pomidorowych wśród studentów.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania oraz ocena spożycia przetworów pomidorowych wśród studentów. [AUT.] TERESA JAŚKIEWICZ, AGNIESZKA SAGAN, ANDRZEJ BOCHNIAK, URSZULA BRONOWICKA-MIELNICZUK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA, DARIUSZ ANDREJKO, JUSTYNA WÓJTOWICZ, JOANNA OLEJNIK. Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 2014 T. 16 z. 6 167-174, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 2014 T. 16 z. 6, 167-174
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2015 11:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://seria.com.pl/images/Pliki/repozy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34259) wydawnictwo ciągłe #34259
PBN ID (hist.): 34259
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.