Oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko w Polsce.
Opis bibliograficzny
Oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko w Polsce. [AUT.] ARMAND KASZTELAN, MARIA KIEREPKA. Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 2014 T. 16 z. 2 109-116, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 2014 T. 16 z. 2, 109-116
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2015 12:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://seria.com.pl/images/Pliki/repozy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34269) wydawnictwo ciągłe #34269
PBN ID (hist.): 34269
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.