Composition of tissue triacylglycerols and physico-chemical traits of lard depending on the level of ground flaxseed in the diet of fattening pigs.
Opis bibliograficzny
Composition of tissue triacylglycerols and physico-chemical traits of lard depending on the level of ground flaxseed in the diet of fattening pigs. [AUT.] VALENTIN DOICHEV, MARINCHO KIROV, BOGDAN SZOSTAK, VALENTIN KATZAROV, PETER PETROV. Anim. Sci. Pap. Rep. 2004 Vol. 22 Supplement 3 "Application of Scientific Achievements in the Field of Genetics" "Reproduction" "Nutrition and Carcass and Meat Quality in Modern Pigs Production", s.73-81, il. bibliogr., sum."Application of Scientific Achievements in the Field of Genetics" "Reproduction" "Nutrition and Carcass and Meat Quality in Modern Pigs Production" 1—3 July 2004 Bydgoszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2004 Vol. 22 Supplement 3 "Application of Scientific Achievements in the Field of Genetics" "Reproduction" "Nutrition and Carcass and Meat Quality in Modern Pigs Production", s.73-81
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2015 14:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2018 11:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34299) wydawnictwo ciągłe #34299
PBN ID (hist.): 34299
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.