Changes of antioxidant potential of pasta fortified with parsley (Petroselinum crispum Mill.) Leaves in the light of protein-phenolics interactions.
Opis bibliograficzny
Changes of antioxidant potential of pasta fortified with parsley (Petroselinum crispum Mill.) Leaves in the light of protein-phenolics interactions. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2015 Vol. 14 Nr 1 29-36, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2015.1.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2015 Vol. 14 Nr 1, 29-36
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lutego 2015 14:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e721df2467f01e93054345
DOI
10.17306/J.AFS.2015.1.3
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/tom14/zeszy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34326) wydawnictwo ciągłe #34326
PBN ID (hist.): 34326
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.