Assessment of the risk of exposure to cadmium and lead as a result of the consumption of low-fat dairy products by expectant and lactating women.
Opis bibliograficzny
Assessment of the risk of exposure to cadmium and lead as a result of the consumption of low-fat dairy products by expectant and lactating women. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2014 Vol. 13 Nr 2 213-223, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2014 Vol. 13 Nr 2, 213-223
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lutego 2015 14:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pub/10_2_20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34327) wydawnictwo ciągłe #34327
PBN ID (hist.): 34327
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.