Ca2+-induced egg white isolate gels with various microstructure.
Opis bibliograficzny
Ca2+-induced egg white isolate gels with various microstructure. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KATSUYOSHI NISHINARI, A HANDA. Food Sci. Technol. Res. 2014 Vol. 20 No 6 1207-1212, il., bibliogr., sum.DOI: 10.3136/fstr.20.1207. DOI: 10.3136/fstr.20.1207
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2014 Vol. 20 No 6, 1207-1212
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 lutego 2015 11:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e931046aa
DOI
10.3136/fstr.20.1207
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34363) wydawnictwo ciągłe #34363
PBN ID (hist.): 34363
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,345
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.