Produkty pszczele - znaczenie biologiczne i właściwości lecznicze.
Opis bibliograficzny
Produkty pszczele - znaczenie biologiczne i właściwości lecznicze. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. Przem. Spoż. 2014 T. 68 nr 11 34-37, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014 T. 68 nr 11, 34-37
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2015 17:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8796…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34512) wydawnictwo ciągłe #34512
PBN ID (hist.): 34512
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.