Comparative studies on lipid oxidation of organic model sausage without nitrite produced with the addition of native or autoclaved mustard seed and acid whey.
Opis bibliograficzny
Comparative studies on lipid oxidation of organic model sausage without nitrite produced with the addition of native or autoclaved mustard seed and acid whey. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2014 Vol. 49 Issue 12 s. 2563-2570, il., bibliogr. DOI: 10.1111/ijfs.12586
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 49 Issue 12, s. 2563-2570
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2015 08:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5e2d2467f023e6eb4be5
DOI
10.1111/ijfs.12586
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34530) wydawnictwo ciągłe #34530
PBN ID (hist.): 34530
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,384
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.