Fizyczne metody utrwalania żywności. Schładzanie i zamrażanie mięsa.
Opis bibliograficzny
Fizyczne metody utrwalania żywności. Schładzanie i zamrażanie mięsa. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Por. Inf. Masar. 2014 Nr 5(225) s. 68-80, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2014 Nr 5(225), s. 68-80
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 marca 2015 15:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34556) wydawnictwo ciągłe #34556
PBN ID (hist.): 34556
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.