Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, HENRYK SKÓRNICKI. Przem. Spoż. 2014 T. 68 nr 11 20-23, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014 T. 68 nr 11, 20-23
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 marca 2015 16:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8795…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34565) wydawnictwo ciągłe #34565
PBN ID (hist.): 34565
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.