Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym.

Opis bibliograficzny

Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, HENRYK SKÓRNICKI. Przem. Spoż. 2014 T. 68 nr 11 20-23, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014 T. 68 nr 11, 20-23
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 marca 2015 16:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34565) wydawnictwo ciągłe #34565
PBN ID (hist.): 34565

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się