Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acids composition in sheep milk and muscle tissue of lamb fed with protective fat-supplemented fodder.

Opis bibliograficzny

Fatty acids composition in sheep milk and muscle tissue of lamb fed with protective fat-supplemented fodder. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI, ANDRZEJ JUNKUSZEW, CZESŁAWA LIPECKA, AGNIESZKA KAMIŃSKA, ANNA SZYMANOWSKA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2004 Vol. 47 Special Issue: International Symposium on “Breeding and Husbandry of Small Ruminants in Terms of National Production Potential and Market Requirements" s. 183-187, International Symposium on “Breeding and Husbandry of Small Ruminants in Terms of National Production Potential and Market Requirements”, November 2004, Warsaw.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2004 Vol. 47 Special Issue: International Symposium on “Breeding and Husbandry of Small Ruminants in Terms of National Production Potential and Market Requirements", s. 183-187
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 marca 2015 11:55
Ostatnia aktualizacja:11 stycznia 2018 13:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34577) wydawnictwo ciągłe #34577
PBN ID (hist.): 34577

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się