Menu
Naciśnij / aby szukać

Effects of gluten-free breads, with varying functional supplements, on the biochemical parameters and antioxidant status of rat serum.

Opis bibliograficzny

Effects of gluten-free breads, with varying functional supplements, on the biochemical parameters and antioxidant status of rat serum. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, JULITA REGUŁA, JOANNA MARIA SULIBURSKA, URSZULA ZŁOTEK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2015 Vol. 182 268-274, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.03.014
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 182, 268-274
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 marca 2015 11:47
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34706) wydawnictwo ciągłe #34706
PBN ID (hist.): 34706

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się