Effects of gluten-free breads, with varying functional supplements, on the biochemical parameters and antioxidant status of rat serum.
Opis bibliograficzny
Effects of gluten-free breads, with varying functional supplements, on the biochemical parameters and antioxidant status of rat serum. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, JULITA REGUŁA, JOANNA MARIA SULIBURSKA, URSZULA ZŁOTEK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2015 Vol. 182 268-274, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.03.014
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 182, 268-274
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 marca 2015 11:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7143c746e0fb0001c75135
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.03.014
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34706) wydawnictwo ciągłe #34706
PBN ID (hist.): 34706
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.