Menu
Naciśnij / aby szukać

Influence of dietary fibre on gluten proteins structure - A study on model flour with application of FT-Raman spectroscopy.

Opis bibliograficzny

Influence of dietary fibre on gluten proteins structure - A study on model flour with application of FT-Raman spectroscopy. [AUT.] AGNIESZKA NAWROCKA, MONIKA SZYMAŃSKA-CHARGOT, ANTONI MIŚ, ANETA PTASZYŃSKA, RADOSŁAW KOWALSKI, PIOTR WAŚKO, WIESŁAW I. GRUSZECKI. J. Raman Spectrosc. 2015 Vol. 46 Issue 3 309-316, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jrs.4648
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF RAMAN SPECTROSCOPY 2015 Vol. 46 Issue 3, 309-316
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2015 11:55
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34745) wydawnictwo ciągłe #34745
PBN ID (hist.): 34745

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,395
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się