Influence of dietary fibre on gluten proteins structure - A study on model flour with application of FT-Raman spectroscopy.
Opis bibliograficzny
Influence of dietary fibre on gluten proteins structure - A study on model flour with application of FT-Raman spectroscopy. [AUT.] AGNIESZKA NAWROCKA, MONIKA SZYMAŃSKA-CHARGOT, ANTONI MIŚ, ANETA PTASZYŃSKA, RADOSŁAW KOWALSKI, PIOTR WAŚKO, WIESŁAW I. GRUSZECKI. J. Raman Spectrosc. 2015 Vol. 46 Issue 3 309-316, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jrs.4648
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF RAMAN SPECTROSCOPY 2015 Vol. 46 Issue 3, 309-316
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2015 11:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e71417346e0fb0001c6e118
DOI
10.1002/jrs.4648
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34745) wydawnictwo ciągłe #34745
PBN ID (hist.): 34745
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,395
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.