Physicochemical and antimicrobial properties of biopolymer-candelilla wax emulsion films containing potassium sorbate – A comparative study.
Opis bibliograficzny
Physicochemical and antimicrobial properties of biopolymer-candelilla wax emulsion films containing potassium sorbate – A comparative study. [AUT. KORESP.] DARIUSZ KOWALCZYK, [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, BARTOSZ SOŁOWIEJ, BARBARA BARANIAK. Food Bioproc. Tech. (Print) 2015 Vol. 8 Issue 3 567-579, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-014-1423-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2015 Vol. 8 Issue 3, 567-579
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2015 14:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104584
DOI
10.1007/s11947-014-1423-6
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34766) wydawnictwo ciągłe #34766
PBN ID (hist.): 34766
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,574
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.