Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Bioaccessibility and interactions between natural antioxidants as main factors determining biological activity of plant-derived food.

Opis bibliograficzny

Bioaccessibility and interactions between natural antioxidants as main factors determining biological activity of plant-derived food. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Oxid. Commun. 2014 Vol. 37 Issue 2 492-511, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Oxidation Communications 2014 Vol. 37 Issue 2, 492-511
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 kwietnia 2015 14:50
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34771) wydawnictwo ciągłe #34771
PBN ID (hist.): 34771

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,451
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się