Bioaccessibility and interactions between natural antioxidants as main factors determining biological activity of plant-derived food.
Opis bibliograficzny
Bioaccessibility and interactions between natural antioxidants as main factors determining biological activity of plant-derived food. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Oxid. Commun. 2014 Vol. 37 Issue 2 492-511, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Oxidation Communications 2014 Vol. 37 Issue 2, 492-511
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2015 14:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34771) wydawnictwo ciągłe #34771
PBN ID (hist.): 34771
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,451
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.