Warzywa ekologiczne i konwencjonalne: porównanie jakości.
Opis bibliograficzny
Warzywa ekologiczne i konwencjonalne: porównanie jakości. [AUT.] ANNA WLAZŁY, MONIKA PYTKA, ANNA STÓJ, BOŻENA SOSNOWSKA. Przem. Spoż. 2014, T. 68, nr 9 38-40, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014, T. 68, nr 9, 38-40
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2015 15:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8666…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34774) wydawnictwo ciągłe #34774
PBN ID (hist.): 34774
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.