Effect of dietary glutamine, glucose and/or sodium butyrate on piglet growth, intestinal environment, subsequent fattener performance, and meat quality.
Opis bibliograficzny
Effect of dietary glutamine, glucose and/or sodium butyrate on piglet growth, intestinal environment, subsequent fattener performance, and meat quality. [AUT.] EWA HANCZAKOWSKA, BARBARA NIWIŃSKA, EUGENIUSZ R. GRELA, KAROL WĘGLARZY, KRZYSZTOF OKOŃ. Czech J. Anim. Sci. (Print) 2014 Vol. 59 No. 10 460-470, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 2014 Vol. 59 No. 10, 460-470
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 kwietnia 2015 12:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 kwietnia 2018 10:50 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.agriculturejournals.cz/publi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34792) wydawnictwo ciągłe #34792
PBN ID (hist.): 34792
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,183
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.