Quality assessment of eggs from laying hens fed a mixture with lucerne protein concentrate.
Opis bibliograficzny
Quality assessment of eggs from laying hens fed a mixture with lucerne protein concentrate. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, KATARZYNA OGNIK, ANNA CZECH, JAN MATRAS. J. Anim. Feed Sci. 2014 Vol.23 No 3 236-243, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2014 Vol.23 No 3, 236-243
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 kwietnia 2015 12:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.jafs.com.pl/Quality-assessme…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34793) wydawnictwo ciągłe #34793
PBN ID (hist.): 34793
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,543
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.