Wpływ prowadzenia winorośli odmiany „Rondo” na stężenie wybranych kwasów organicznych w sokach jej owoców. Część II.
Opis bibliograficzny
Wpływ prowadzenia winorośli odmiany „Rondo” na stężenie wybranych kwasów organicznych w sokach jej owoców. Część II. [AUT.] JUSTYNA DOBROWOLSKA-IWANEK, MAGDALENA KAPŁAN, ANDRZEJ BOROWY, EWELINA GAJDZIK, PAWEŁ ZAGRODZKI. Bromatol. Chem. Toksykol. 2014 T. 47 Nr 3 s. 375-380, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2014 T. 47 Nr 3, s. 375-380
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 maja 2015 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatolo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34930) wydawnictwo ciągłe #34930
PBN ID (hist.): 34930
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.