Effect of feeding soybean, linseed oil and different forms of tocopherol on the redox and immune profiles of turkey hens.
Opis bibliograficzny
Effect of feeding soybean, linseed oil and different forms of tocopherol on the redox and immune profiles of turkey hens. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, ANNA CZECH. S. Afr. J. Anim. Sci. 2014 Vol 44, No 4 322-334, il., bibliogr., sum. DOI: 10.4314/sajas.v44i4.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 2014 Vol 44, No 4, 322-334
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 maja 2015 15:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315c638
DOI
10.4314/sajas.v44i4.2
Strona WWW
http://www.sasas.co.za/sites/sasas.co.z…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35023) wydawnictwo ciągłe #35023
PBN ID (hist.): 35023
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,504
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.