Onion skin - Raw material for the production of supplement that enhances the health-beneficial properties of wheat bread.
Opis bibliograficzny
Onion skin - Raw material for the production of supplement that enhances the health-beneficial properties of wheat bread. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, KINGA KASZUBA, KATARZYNA PIWOWARCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, JAROSŁAW CZYŻ. Food Res. Int. 2015 Vol. 73 97-106, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2015.02.008
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2015 Vol. 73, 97-106
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 czerwca 2015 08:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e724202467f01e9307f404
DOI
10.1016/j.foodres.2015.02.008
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35054) wydawnictwo ciągłe #35054
PBN ID (hist.): 35054
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,182
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.