Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Investigation of different extraction methods on the content and biological activity of the main components in Coffea arabica L. extracts.

Opis bibliograficzny

Investigation of different extraction methods on the content and biological activity of the main components in Coffea arabica L. extracts. [AUT.] ANNA GAŁAN, WIOLETA JESIONEK, BARBARA MAJER-DZIEDZIC, ŁUKASZ LUBICKI, IRENA M. CHOMA. JPC, J. Planar. Chromatogr. Mod. TLC 2015 Vol. 28 Nr 2 178-183, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1556/JPC.28.2015.2.16
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 czerwca 2015 08:56
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35129) wydawnictwo ciągłe #35129
PBN ID (hist.): 35129

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się