Investigation of different extraction methods on the content and biological activity of the main components in Coffea arabica L. extracts.
Opis bibliograficzny
Investigation of different extraction methods on the content and biological activity of the main components in Coffea arabica L. extracts. [AUT.] ANNA GAŁAN, WIOLETA JESIONEK, BARBARA MAJER-DZIEDZIC, ŁUKASZ LUBICKI, IRENA M. CHOMA. JPC, J. Planar. Chromatogr. Mod. TLC 2015 Vol. 28 Nr 2 178-183, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1556/JPC.28.2015.2.16
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Planar Chromatography, Modern TLC 2015 Vol. 28 Nr 2, 178-183
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2015 08:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e726162467f01e930a1550
DOI
10.1556/JPC.28.2015.2.16
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/abs/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35129) wydawnictwo ciągłe #35129
PBN ID (hist.): 35129
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.