Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in sacccharides and water solubility index of extrudates as affected by proportion of corn grit and oat bran.

Opis bibliograficzny

Changes in sacccharides and water solubility index of extrudates as affected by proportion of corn grit and oat bran. [AUT.] ANTONI LIPIEC, RYSZARD K. PISARSKI. Ciência e Técnica Vitivinícola 2014 Vol.29 Issue 6 186-192, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ciência e Técnica Vitivinícola 2014 Vol.29 Issue 6, 186-192
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 czerwca 2015 10:23
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35195) wydawnictwo ciągłe #35195
PBN ID (hist.): 35195

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,368
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się