Charakterystyka i wybrane aspekty technologiczne dotyczące produkcji tłuszczów zwierzęcych.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka i wybrane aspekty technologiczne dotyczące produkcji tłuszczów zwierzęcych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 10 (183) s. 18-22, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 10 (183), s. 18-22
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35318) wydawnictwo ciągłe #35318
PBN ID (hist.): 35318
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.