Naturalne osłonki do kiełbas - charakterystyka i wykorzystanie w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Naturalne osłonki do kiełbas - charakterystyka i wykorzystanie w przemyśle mięsnym. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 8 (181) s. 40-45, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 8 (181), s. 40-45
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 10:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35319) wydawnictwo ciągłe #35319
PBN ID (hist.): 35319
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.