Ważny skłądnik pożywienia - białko zwierzęce czy roślinne?.
Opis bibliograficzny
Ważny skłądnik pożywienia - białko zwierzęce czy roślinne?. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PIOTR ADAMCZUK, PAWEŁ SOBCZAK, PAULA WRÓBLEWSKA. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 2 (175) s. 28-31, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 2 (175), s. 28-31
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 10:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35322) wydawnictwo ciągłe #35322
PBN ID (hist.): 35322
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.