Dym wędzarniczy w postaci preparatów - nowe dodatki do żywności.
Opis bibliograficzny
Dym wędzarniczy w postaci preparatów - nowe dodatki do żywności. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PIOTR ADAMCZUK, PAULA WRÓBLEWSKA, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 3 (176) s. 30-32, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 3 (176), s. 30-32
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35323) wydawnictwo ciągłe #35323
PBN ID (hist.): 35323
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.