Wybrane metody utrwalania żywności oraz mięsa i jego wyrobów. Schładzanie i zamrażanie.
Opis bibliograficzny
Wybrane metody utrwalania żywności oraz mięsa i jego wyrobów. Schładzanie i zamrażanie. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 4 (177) s. 40-45, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 4 (177), s. 40-45
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 10:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35324) wydawnictwo ciągłe #35324
PBN ID (hist.): 35324
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.