Właściwości decydujące o atrakcyjności wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Właściwości decydujące o atrakcyjności wyrobów mięsnych. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 1(174) s. 30-32, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 1(174), s. 30-32
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lipca 2015 09:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35337) wydawnictwo ciągłe #35337
PBN ID (hist.): 35337
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.