Effect of an aloe preparation and 5-Oxo-1,2,4-triazine on the redox profile of the blood of Turkey hens subjected to stress.
Opis bibliograficzny
Effect of an aloe preparation and 5-Oxo-1,2,4-triazine on the redox profile of the blood of Turkey hens subjected to stress. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, IWONA SEMBRATOWICZ, ANNA CZECH, EWELINA KULAK, MALWINA MERSKA. Ann. Anim. Sci. 2015 Vol. 15 No 1 93-105, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/aoas-2014-0079
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2015 Vol. 15 No 1, 93-105
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lipca 2015 09:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315c607
DOI
10.2478/aoas-2014-0079
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/aoas.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35376) wydawnictwo ciągłe #35376
PBN ID (hist.): 35376
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,599
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.