Nutritional value and mineral composition of grain of selected wheat species depending on the intensity of a production technology.
Opis bibliograficzny
Nutritional value and mineral composition of grain of selected wheat species depending on the intensity of a production technology. [AUT.] LESZEK RACHOŃ, GRZEGORZ SZUMIŁO, MARZENA S. BRODOWSKA, ANDRZEJ WOŹNIAK. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 3 705-715, il., bibliogr., sum., DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.640. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.640
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 3, 705-715
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2015 11:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159d00
DOI
10.5601/jelem.2014.19.4.640
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/6…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35478) wydawnictwo ciągłe #35478
PBN ID (hist.): 35478
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.