Culinary herbs – the nutritive value and content of minerals.
Opis bibliograficzny
Culinary herbs – the nutritive value and content of minerals. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, RENATA KLEBANIUK, MACIEJ BĄKOWSKI, ALI RIDHA MUSTAFA AL-YASIRY. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 3 599-608, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.4.739
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 3, 599-608
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 lipca 2015 09:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315c5b0
DOI
10.5601/jelem.2014.19.4.739
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/7…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35518) wydawnictwo ciągłe #35518
PBN ID (hist.): 35518
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.