The content of cadmium and lead in canned fish available in the Polish market.
Opis bibliograficzny
The content of cadmium and lead in canned fish available in the Polish market. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ROBERT KRUSIŃSKI. Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit (Print) 2015 Vol. 10 Issue 2 165-169, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00003-015-0933-0
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit-Journal of Consumer Protection and Food Safety 2015 Vol. 10 Issue 2, 165-169
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 lipca 2015 09:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93155006
DOI
10.1007/s00003-015-0933-0
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35519) wydawnictwo ciągłe #35519
PBN ID (hist.): 35519
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,402
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.