Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects of copper glycine chelate on liver and faecal mineral concentrations, and blood parameters in broilers.

Opis bibliograficzny

Effects of copper glycine chelate on liver and faecal mineral concentrations, and blood parameters in broilers. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, BARBARA BUJANOWICZ-HARAŚ, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK. Agric. Food Sci. 2015 Vol.24 Issue 2 92-103, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
AGRICULTURAL AND FOOD SCIENCE 2015 Vol.24 Issue 2, 92-103
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 lipca 2015 10:33
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35520) wydawnictwo ciągłe #35520
PBN ID (hist.): 35520

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,588
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się